MC Labor

Anton Paar

Osnovan daleke 1922. u Gracu, Austrija. Kompanija je svetski lider u proizvodnji laboratorijskih I procesnih uređaja iz oblasti merenja gustine  i koncentracije, odredjivanja rastvorenog CO2 i O2, proizvodnje high tech reometara, viskozimetara,  refraktometara, polarimetara I dr . Deo kompanije proizvodi i različitu mernu opremu za potrebe naftne industrije. “Anton Paar” je veoma posvećen i proizvodnji i razvoju opreme za karakterizaciju materijala, zatim za odredjivanje veličine čestica od nano do milimetarske skale, za odredjivanje veličine pora, BET-area, karakterizacije prahova i dr.
Svake godine “Anton Paar” ulaže veoma velika sredstva u razvoj, što je praćeno velikim brojem novih uređaja I često revolucinarnih patenata.
Proizvodnja skoro svih komponenata različitih uređaja u svojim proizvodnim pogonima obezbeđuje visok nivo kvaliteta I dugovečnost “Anton Paar”-ovih uređaja !

Denzitometar

Mikrotalasna digestija

Reometar

Viskozimetar

Betalyzer

Porometar

Granulometar

Procesni senzori

TPO

Destilator nafte

Laboratorijski Instrumenti

Anton Paar ima dugu istoriju proizvodnje visoko kvalitetnih laboratorijskih merača gustine, refraktometara, polarimetara, reometara, viskozimetara i instrumenata za karakterizaciju materijala.

Procesni Instrumenti

Anton Paar je vaše rešenje za kontrolu i praćenje procesa proizvodnje. Portfolio obuhvata senzore gustine i koncentracije inline refraktometre, procesne viskozimetre i senzore za merenje u tečnostima rastvorenih gasova COi O2.

Automatika & Robotika

Anton Paar dizajnira automatizovana rešenja prilagođena potrebama korisnika, od prve ideje do gotovog rešenja: Sistemi za uzrokovanje za automatizaciju pojedinačnih uređaja, robotskih sistema za upravljanje reometrima i platforme za automatizaciju većeg broja instrumenata.

Radno vreme

Ponedeljak: 08:00h-16:00h
Utorak: 08:00h-16:00h
Sreda: 08:00h-16:00h
Četvrtak: 08:00h-16:00h
Petak: 08:00h-16:00h
Subota: Zatvoreno
Nedelja: Zatvoreno
Anketa zadovoljstva kupaca

Adresa

Dobanovačka 101, Beograd
11080 Zemun

Kontaktirajte nas!

[email protected]
011-4094-436
011-4094-423
011-2131-960

EnglishSerbian