MC Labor

Equilab

Više od 30 godina kompanija Equilab iz Španije se nalazi na svetskom tržištu sa svojom opremom za pripremu uzoraka namenjenu analitičkim metodama ICP i XRF. Pouzdani mlinovi, drobilice i prese prilagodjene za pripremu uzoraka- peleta prečnika 32 i 40 milimetara, što su standardne dimenzije u spektrometriji, omogućavaju adekvatno mlevenje, presovanje i homogenizaciju praškastih uzoraka. Ponuda obuhvata i fluksere za stapanje i pravljenje ostakljenih uzoraka za analize. Tu su i indukcione peći kao i komplet alata za pripremu metalnih uzoraka (sečenje, brušenje i poliranje). Uz sve navedeno nude i veliki izbor referentnih praškastih, peletiranih i metalnih uzoraka.

Drobljenje

crusher

Drobilica EQJ-100 je jedinica za drobljenje specijalno dizajnirana za primarno smanjenje polutvrdih, tvrdih, lomljivih i žilavih materijala. Sposoban je za drobljenje stakla, zemlje, šljake, metalnih oksida, cementa i građevinskih materijala, ferolegura, keramičkih materijala, minerala i kamenja.

Mlin sa kuglicama

grinding

Mlin EQM-402 se koristi u oblasti pripreme uzoraka za analizu, jer može brzo da melje, meša i homogenizuje male količine uzorka. Dizajniran za finalnu pripremu tvrdih, polutvrdih i lomljivih uzoraka. Istovremeno priprema dva uzorka i smanjuje ih sa početne veličine od 0,8-1,5 mm na manju od 10μ.

Mlin za vibracione diskove

mlin za vibr diskove

EQR-200 mlin sa vibracionim diskom je jedinica za mlevenje posebno dizajnirana za dobijanje uzoraka granula, poput stakla, zemlje, šljake, metalnih oksida, ferolegura i keramičkih materijala, između ostalih. Ovaj mlin može brzo da melje široku paletu različitih materijala.

Sjedinjavanje

fusing

F2 Induction Fusion Unit je posebno dizajniran da olakša i ubrza pripremu staklenih diskova za analizu rendgenskim, AA rešenjima i za ICP analizu. Svrha je tačna i brza izrada staklenih diskova i rastvaranja klasičnim rastvaračem (borati), kao i visokokvalitetna oksidacija elemenata koji nisu oksidisani, koristeći perokside.

Presa

Ultrapress

Poluautomatska presa EQP-200 može da pripremi pelete nekoliko prečnika i oblika zahvaljujući različitim alatima za presovanje. Koristi pritisak do 40/50 tona, sa pet programa jednostrukog ili dvostrukog ciklusa. Dizajniran za dobijanje peleta vrhunskog kvaliteta, sa visokim nivoom stabilnosti.

Sistem za obradu metala

metal sempler

Velika svestranost jedinice za obradu metalnih uzoraka MultiEQP-100 čini ovu opremu neprocenjivim instrumentom za obradu i pripremu metalnih uzoraka. Odličan je za rezanje, drobljenje i bušenje metalnih uzoraka, a takođe sadrži i alat za presovanje za proizvodnju peleta za analizu pomoću X Ray-a.

Poliranje

Equilab predstavlja jedinicu za poliranje EQ-PUL, posebno dizajniranu da garantuje  odlično brušenje i poliranje komada. Ovaj uređaj radi na 8 različitih brzina okretanja, po vašem izboru. Mešanje i zagrevanje

sttiring and heating

Ovaj uređaj je posebno dizajniran za mešanje
i / ili zagrevanje tečnosti u laboratorijama. Njegov keramički poklopac pruža izvrsnu otpornost na hemijske i mehaničke udare, kao i na koroziju uopšte. EQHP može zagrevati tečnosti do temperature od 550 ° C i istovremeno ili alternativno mešati tečnosti .

Mikser

Mikser EQ-VO vam omogućava da pripremite uzorke tečnosti direktno u mernoj posudi. Takođe možete mešati čvrste uzorke u različitim kontejnerima kao što su lonci, čaše ili bočice. 


Radno vreme

Ponedeljak: 08:00h-16:00h
Utorak: 08:00h-16:00h
Sreda: 08:00h-16:00h
Četvrtak: 08:00h-16:00h
Petak: 08:00h-16:00h
Subota: Zatvoreno
Nedelja: Zatvoreno
Anketa zadovoljstva kupaca

Adresa

Dobanovačka 101, Beograd
11080 Zemun

Kontaktirajte nas!

office@mclabor.co.rs
011-4094-436
011-4094-423
011-2131-960